ΕΣΠΑ Blog

Μάθετε για τα προγράμματα ΕΣΠΑ

e-lianiko

ΕΣΠΑ: Σωστή ενημέρωση, σωστό ξεκίνημα

Η δημιουργία eshop είναι απαραίτητη για μια επιχείρηση λιανικού εμπορίου ανεξάρτητα από το μέγεθός της. Με τη νέα δράση «e-lianiko» του EΣΠΑ έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα με επιδότηση έως και 100% της δαπάνης, κάτι που ίσως περιμένατε από καιρό. Όμως, τώρα που έφτασε η στιγμή γι’ αυτό το βήμα, είναι πολύ σημαντική για εσάς η έγκαιρη, έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση για τις λεπτομέρειες του προγράμματος ώστε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις τις διαδικασίας. 

 

Γνωρίζουμε από την μακρόχρονη πείρα μας στο χώρο ότι οι επιχειρηματίες συχνά στρεσάρονται εν όψει της κατάθεσης του φακέλου τους. Μπορεί να έχουν αποφασίσει να επωφεληθούν από μια δράση του ΕΣΠΑ αλλά ξαφνικά βρίσκονται μπροστά σε μια πολυσέλιδη προκήρυξη με πολλές σημειώσεις και υποσημειώσεις που η καθεμιά έχει τη δική της σημασία. Όταν μάλιστα η δράση έχει στενά περιθώρια για την υποβολή φακέλου, η κατάσταση γίνεται πιο πιεστική.

 

Συμμεριζόμενοι λοιπόν τις ανάγκες σας, δημιουργήσαμε την ιστοσελίδα e-lianiko.gr όπου θα μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη δράση «e-λιανικο» και να ενημερώνεστε για λεπτομέρειες ή «παγίδες» που ενδεχομένως θα μπορούσαν να ανατρέψουν τον προγραμματισμό σας. Μην ξεχνάτε ότι «κλειδί» για όλες τις επιχειρηματικές κινήσεις είναι η σωστή ενημέρωση.

Ετικέτες

Περισσότερα άρθρα

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest

Περισσότερα άρθρα

Επικοινωνήστε μαζί μας