ΕΣΠΑ Blog

Μάθετε για τα προγράμματα ΕΣΠΑ

προκήρυξη ΕΣΠΑ

ΕΣΠΑ: Άλλο προδημοσίευση, άλλο προκήρυξη

Σε κάθε δράση του ΕΣΠΑ, λίγο πριν την επίσημη προκήρυξη ανακοινώνεται μια προδημοσίευση του προγράμματος, η οποία αναφέρεται συνοπτικά σε κάποιους βασικούς άξονες όπως είναι οι δικαιούχοι και οι προϋποθέσεις ένταξης.  

Ωστόσο, αν ενδιαφέρεστε να ενταχτείτε στο πρόγραμμα, θα πρέπει πάντα να έχετε υπόψη ότι οι προδημοσιεύσεις δίνουν απλώς μια γενική εικόνα ώστε να έχετε το χρόνο να κάνετε μια πρώτη αποτίμηση των αναγκών σας και να αρχίσετε να οργανώνεστε.

Συχνά, η επίσημη προκήρυξη έχει διαφορές σε σχέση με την προδημοσίευση, αφού τελικά κάποια σημεία μπορεί να αλλάξουν, όπως π.χ. να προστεθούν κάποιοι δικαιούχοι, να αυξηθεί ο προϋπολογισμός του προγράμματος ή να τροποποιηθεί ένας όρος. Καλό είναι λοιπόν να παρακολουθείτε συστηματικά τις εξελίξεις και τις ανακοινώσεις για να μην βρεθείτε απροετοίμαστοι.

Ετικέτες

Μοιραστείτε το:

Περισσότερα άρθρα

e-lianiko
e-lianiko

ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ «e-λιανικό»

Η Δράση «e-λιανικό» εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 και έχει ως στόχο την επιχορήγηση ΜμΕ επιχειρήσεων για

Read More »
Ε-λιανικό
e-lianiko

Ε-λιανικό: οι στόχοι

Στις 11 Ιανουαρίου ανακοινώθηκε η προδημοσίευση για τη δράση «e-λιανικό» που θα χρηματοδοτήσει μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις για την κατασκευή ή την αναβάθμιση

Read More »

Επικοινωνήστε μαζί μας