ΕΣΠΑ Blog

Μάθετε για τα προγράμματα ΕΣΠΑ

Ε-λιανικό

Ε-λιανικό: οι στόχοι

Στις 11 Ιανουαρίου ανακοινώθηκε η προδημοσίευση για τη δράση «e-λιανικό» που θα χρηματοδοτήσει μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις για την κατασκευή ή την αναβάθμιση eshop. Η δράση εντάσσεται στο ΕΣΠΑ 2014-2020 και η δημοσίευση της επίσημης προκήρυξης αναμένεται εντός του Ιανουαρίου.

Ο άμεσος στόχος του προγράμματος είναι να βοηθηθούν οι μικρές επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας ώστε το προσεχές διάστημα να επανεκκινήσουν την οικονομική τους δραστηριότητα μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου.

 Ωστόσο, ο απώτερος στόχος είναι να επιτευχθεί συντομότερα και μαζικότερα ο ψηφιακός μετασχηματισμός των μικρών επιχειρήσεων ώστε να αντιμετωπίσουν με καλύτερες προϋποθέσεις τις προκλήσεις της ψηφιακής εποχής.

Ετικέτες

Μοιραστείτε το:

Περισσότερα άρθρα

e-lianiko
e-lianiko

ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ «e-λιανικό»

Η Δράση «e-λιανικό» εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 και έχει ως στόχο την επιχορήγηση ΜμΕ επιχειρήσεων για

Read More »
προκήρυξη ΕΣΠΑ
e-lianiko

ΕΣΠΑ: Άλλο προδημοσίευση, άλλο προκήρυξη

Σε κάθε δράση του ΕΣΠΑ, λίγο πριν την επίσημη προκήρυξη ανακοινώνεται μια προδημοσίευση του προγράμματος, η οποία αναφέρεται συνοπτικά σε κάποιους βασικούς άξονες όπως είναι

Read More »

Επικοινωνήστε μαζί μας